Joomla Templates Mobile by About Justhost


 И ТРЯБВА ЛИ ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙЦИ ДА ПРИЕМАТ НАШИТЕ ЦИГАНИ?

В последно време сме свидетели на големи вълнения в българската общество около въпроса с нашите роми, плъзнали из Европа.
Париж ни върна ромите, същото  правят Финландия, Швеция и други страни, до където те  са стигнали, използващи свободното движение в общността- връщат ги!
А"Фигаро" направо ни отдалечи от "Шенген"

Народът ни  възмутен срещу решението на френското правителство и вика „Защо не ги приемат ? Да ни вземат циганите!!! Не ни трябват тук!!!

Господа,
защо Брюксел и Париж трябва да вземат нашите цигани, след като те са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, пък и си имат достатъчно свои?
Положението на нашите цигани да крадат и  мародерстват е огледало на самата държавна България, намираща се в разлагащо се състояние без икономика, без държавност, бълваща корупция, вече 20 години шетащи в нея продажни и крадливи политици, които единствено са грабили страната и докарали я в клоаката на Европа- най- беден народ и най-бедна страна!

Това не ви ли прави впечатление, драги българи, че сега живеете в клоаката на Европа?

Защото ние-емигрантите го виждаме това, независимо, че гледаме България от 3 000-10 000 км разстояние виждаме България през ДВОЕН ПОГЛЕД, на развития европеец, вече минал тези процеси в обществото си и добил опит!!!!

Приобщаването в лоното на по-развитата цивилизация е главеното оръжие за извършване на интеграцията. А основа на западноевропейската съвременна християнска цивилизация е БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО.

Кой казва, че западняците нямат цигани или не са успели да ги интегрират?Това е груба лъжа и инсинуация, която съзнателно се разнася по форумите тези дни.

Всички западноевропейци имат цигани.
И всички развити западноевропейски страни и стари членки са интегрирали своите малцинства включително и циганите чрез битието,  като им дават образование, работа, труд, работно място, социална справедливост като на другите членове на обществото им. Там циганите получават същите доходи като останалите, сами си плащат тока, водата и кредити по жилищата си.
Защо България не проучи опита на развитите европейци към циганите и го приложи?
Не сме ли в Европа, не трябва ли да гледаме като нея, да ползваме опита на по-развитите и го прилагаме?

Защото няма кой да го извърши -няма я държава България!

За пореден път се видя че българското общество нищо не знае  за събратята си западноевропейци и продължава да съди за тях от ъгъла своя стереотип и действителност, да си мисли,  че западноевропейските политици са също такива като неговите- крадливи , продажни, работещи за чужди интереси, не  изпълняват обещанията си пред избирателите.
Българите продължават да не разбират демокрацията на западноевропейците, техния обществен идеал- реалната демокрация  и вида на тяхната социална държава.

Със своята реална демокрация като обществен идеал, триумфиращ вече над 100 години , западноевропейците са поне със 100 светлинни години напред от балканските народи. Те са си изработили абсолютно непродажни политически елити, които не смеят да изхарчат един цент от държавната хазна без да питат данъкоплатците си.


Не обвинявайте Саркози или кой да е западен политик, депортирали и върнали нашите цигани!
Западноевропейските политици се отчитат за всеки цент на своите данъкоплатци, така изисква от тях тяхната демокрация -реалната демокрация.
Те са длъжни да осигуряват спокойствието на своите граждани и да не харчат нито цент от техните пари без да ги питат. 
Постоянно има обратна връзка политик и избирател. Ако държавниците не питат избирателите си и прекрачват исканията им ще бъдат изритани от поста си.
Западните държави изискват за всеки чужденец да се интегрира в  тяхното общество и на първо място научаване на местния език език, на второ място да имат професия-без тези две неща никой не може да получи работа.А без работа попада автоматично в менгемето на на социалната издръжка на обществото.

Нашите цигани ако останат,  ще трябва поне 5 години да стоят на социална помощи взети от местните данъкоплатци, докато научат езика и някаква професия и се интегрират в обществото им.
На никои  граждани от тези страни не им се ще да хранят емигранти и семейства с по 2,3 и 5 деца.
И никой от политиците им не иска да бъде изритан заради  нашите цигани !

Скоро чухме, че 300 000 цигани са се обявили в последно време за „турци”, след като са приели исляма.
Това е изключително тревожно явление в българското общество. Нежеланието му да вижда и мълчанието му по тези случващите процеси означава ПРЕДАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ.

До нас имаме съсед- средновековен сатрап, с мислене в 18 век и специална нова държавна политика за ислямизиране и турцизиране на населението в бившите околни балкански страни с единствена цел- сменяне на етническото им съзнание, правенето от тях на лоялни граждани на държава Турция, а не на държава България, след което присъединяване на тези територии към Турция.
Имаме т.н. новата доктрина на ислямисткото правителство на Турция за „мирно завземане на наши територии”.
Не случайно  е тази политика на Турция е насочена към нашите цигани. Те са най религиозно неопределено и нестабилно малцинство, което лесно може да се атакува с религията, ниско образовано, живеещо в гета, впрегнато в менгемето на мизерията и бедността, бълващо от безнадеждност престъпност.
И не е ли религията-исляма един от факторите за високата раждаемост сред тях?

А в последните години с преминаването към платено здравеопазване и образование на тези най-бедни слоеве от населението ни се  отне правото да се образоват и лекуват.

А наш философ Доган( завършил Философия в СУ) добре знае основното правило на цивилизацията БИТИЕТО ОПРЕДЕЛЯ СЪЗНАНИЕТО и го използва добре. Отива в цигански села с 70% безработица и обещава да  им осигури работа, така ги прави свой твърд електорат. Не случайно го наричат „най-хитрия политик” сред останалите политически „хитреци”!
Не ви ли притесняват тези факти за случващото се сред нашите цигани, драги българи?

РЕШЕНИЯ:

1.Единствения начин за интеграция на нашите цигани e приобщаването им към нашата българска християнска цивилизация. Трябва да родим „наука за нашата християнска българска цивилизация”, каквато липсва сега в България и тя да се преподава вместо религиозни канони в  часовете по „религия” в средното училище.

2. Да се стимулира развитието на тяхната ромска култура и изучаване на техния ромски език с цел откъсване от исляма и турската култура.
 
3. Държавата да се обедини с църквата и традиционната религия която е в основата  на българската християнска цивилизация. Така са постъпили всички западноевропейски страни и като тях да въведем задължителен курс” религия” в началното и средно училище.
  
4. Наред с това ще повдигнем образованието им, като по този начин ще ги откъснем от исляма и спрем ислямизацията сред тях и приобщим към нашата християнска българска цивилизация.  Така ще се регулира раждаемостта сред циганите.

5. Също да им се даде работа и същите социални права като другите
, но това трябва да се направи с генерална икономическа и социална политика насочена към всички слоеве на населението, понеже безработицата и ниския стандарт гони не само нашите цигани, но и целия български народ.
Такова е начина на мислене и държавната политика политиката на високоразвитите социални държави и развити европейски демокрации.


6. Ако ползваме опита на високоразвитите европейски държави и стари членки, ще развием като тях силна икономика, която да произвежда от пиле мляко, да се създадат много производства, които ще създадат работни места, дадат хляб, труд и достоен живот не само на ромите, но и на целия български народ!
Така ще възстановим икономиката си и ще я развием по подобие на развитите европейци, ще върнем над 2 милионната българска емиграция и ще възстановим човешките ресурси на България.
Силна икономика значи силна  и благоденстваща държава, богат и свободен народ!  
Ще станем като другите европейци!

7. Също трябва да приемем в обществото си железните правила на реалната демокрация на развитите европейци, а те са  две:    
(1)Пълна  ДЕполитизизация на държавата,
(2)Направа на  работеща съдебната и система за да осигури обществен ред и справедливост!

8. Трябва да се ликвидират правозащитните организации като Български хелзински комитет, създадени от спекуланта Сорос и бълващи корупция !

9. Да престанем с „привилегиите за малцинствата”! Привилегиите са продукт само на тоталитарните общество, в демократичните общества няма привилегии и всички са еднакво равни пред закона!!!

А кой трябва да го направи всичко това?- Вашите политици, които избирате да ви управляват!

След като имате, драги българи, такива крадливи и неработещи управляващи, СМЕНЕТЕ ГИ и ги заменете с национално отговорни политици и държавници, каквито имат развитите европейски държави, за да ви направят страната същия земен рай!

Всичко зависи от вас -българските граждани- от общественото ви съзнание! 

Стига с позата „страх” като щрауса завиране главата в пясъка и служене на тази или онази нова тайна полиция на някоя от „новите/ стари” партии за пари и залък ляб!

Стига лумпенизация! Така правите страната си още по голяма клоака!

Автори : Д-р Георги Чакъров, Швеция и Дора Апостолова, Финландия
Авторски материал на Идея за България”- алтернатива на статуквото

21 август 2010 г.

"Продадох гласът си"-снимка БГНЕС

Добавете коментар


Реклами от Google