Joomla Templates Mobile by About Justhost

BGParlament ruski kapitali
Руския финансов натиск над България e многостранен и огромен. Управляващата ни олигархия захванала до дупка БГ парламент е разделена на лагери - Газпром, Лукойл, Росатом


Руските олигарси , разпореждащи се в Газпром, Лукойл, Росатом са главни инвеститори в българската икономика и вече владеят 80% от нея. А нашата олигархия създадена с начален капитал от Москва и свързана кръвно и с роднински връзки по комунистическа линия с руската олигархия, отваря вратите на страната ни за навлизането на руски олигархични капитали.

Енергетиката ни от началото на прехода се държи от БСП олигарси- всички захранени с начални капитали от Москва, опериращи с руски капитали, управлявани от Путин и всички приели руско гражданство. Всички руски олигарси, вместо да РЕинвестират печалбите си в българската икономика и я развиват, до цент изнасят парите си навън, в американско-английски офшорни зони.
Ето от нас да прочетете как го правят "
Как малка България е изяждана от олигархиите на три големи геополитически сили- САЩ, Русия и Турция "

И още един наш материал "Как руските пари създадоха българските олигарси и управляват България"

Противник на БСП е партията на финансовия олигархичен капитал -ГЕРБ, нейният олигарх Борисов с двете си банки СиБанка и Корпоративна държат цялата финансова система- банките.
Бойко Борисов също получил началния си капитал от Москва, по точно е взел от първата руско-българска олигархична групировка на БСП - "Мултигруп", захранена с руски пари, която захрани с начални капитали всички новородени олигарси и роди всички партии.
Ето от нас да прочетете „
Октоподът на Борисов. Как БСП създаде явлението и модела "Борисов" .

През 2009 г ГЕРБ взе властта и Борисов „салдо морталдо“ направи за да откъсне парче от енергийната баница за себе си.
"СиБанка" завзе сектор възобновяеми източници. Но това не му стигна, за това премахна руския олигарх на БСП Сашо Дончев и неговия „Овъргаз“ от частен посредник между Булгаргаз и Газпром и сложи свои фирми посредници. От тогава Сашо Дончев води война срещу Борисов, а придворния му карикатурист Комарницки се скъса да рисува карикатури на Борисов и авера му Пеевски, без да споменава и дума за своя работодател Сашо Дончев.
Борисов, също отнася капиталите си в американски ошорни зони, за това се е разкрачил широко, с единия крак стъпил в Москва, с другия - във Вашингтон.

С другия руски олигарх на Лукой - Валентин Златев, Борисов със авера си Марешки започна да върти далавери с горивата и Лукойл престана да плаща данъци на държава България.  А българският Лукойл се явява най-големия данъковложител в българската държавна хазна. Което не прави впечатление на Борисов въпреки многократните протести на обществеността.

Борисов играе и с Росатом за Белене. Съгласи се на иска му да прати 700 милиона обезщетение за Белене като ги взе не от своите банки, а от държавната хазна, сиреч от джоба на българския данъкоплатец. Вече 10 години наблюдаваме непримирими „битки“ между олигарсите на БСП и ГЕРБ за делба на икономическата трапеза на България водени под дългата ръка на Москва. Трагедията е, че всичко е под контрол!

Russiadalgove
През време на „перестройката“, Горбачов и последвалите го Елцин и Путин, вкараха в Русия американския неолиберален икономически и обществен модел. Сега Русия е пълно обществено копие на САЩ с две разлики:

1) руската икономика е 11 пъти по слабо развита от американската и

2) на мястото на големите американски олигархични корпорации, които управляват двете партии „републиканци“ и „демократи“ в Русия стои авторитарния неолиберален посткомунистически режим на Путин с неговата партия“ Единна Русия“ - най голямата партия в Русия заемаща 2/3 от руския парламент „Дума“ и заела местото на старата КПСС  със своите 130 олигарси, които лично Путин назначава и на които щедро раздава държавна икономика за 1 рубла. Русия се управлява от най-богатите хора. Руския парламент е пълен само с олигарси- милиардери и  мултимилионери.

Руските олигарси под предводителството на Путин изнасят годишно над 300 милиарда долара в американски & английски офшорни зони, колкото са всичките пари на руските данъкоплатци внасяни годишно в хазната.
Така руските олигарси пълнят американската и английска хазна и изпразват руската. Заедно със руските пари, олигарсите изнасят и парите на България, чийто икономика владеят  и държат българския народ с най-ниския жизнен стандарт в ЕС.


В този процес американската олигархия, владееща банките, също участва в грабежа над България, само че косвено, без да си мръдне пръста и без да има физическо присъствие у нас( с изключение на 4-те американски военни бази внесени от правителството на Кобургостки и тогавашния президент на БСП -Първанов).

Може да се каже, че Русия пряко владее България, Америка косвено.

Всичко това отнася единствено народа ни, останал с една скъсана риза на гърба и най-скъсаните потури в Европа!

Дора Апостолова
20 ноември 2018 г.
p.s. Допълнителен материал "
Как глобализацията превърна комунистите от борци срещу капитализма в едри капиталисти "

Добавете коментар


Реклами от Google