Joomla Templates Mobile by About Justhost

Очаквайте до края на  декември  2023 г. ново актуализирано издание на докрината публикувана за пръв път преди 7 години, която е програма както на ДРД"Идея за България", така и на неговата създаваща се партия НАРОД СРЕЩУ ОЛИГАРХИЯ.
Краткият  вариант на докрината/програмата е заложен в  Учредителната декларация на партия НАРОД СРЕЩУ ОЛИГАРХИЯ ,  излязла на 25 септември 2021 година

 

Добавете коментар


Коментари   
-1 # OK: Подкрепям !Румен 25-03-2015 11:49
Поздравления!

Звучи мащабно и почтено. Трябва обаче да се посочат и механизмите, чрез които ДРД да не докаже за пореден път ПРИКАЗКА ЗА СТЪЛБАТА на Смирненски.


Мога да помогна с фирма, която формира над 5 % от БВП на България.
Отговор | Цитиране | Цитиране
+4 # ОТГ: OK: Подкрепям !Дора Апостолова 25-03-2015 17:41
Ние прокламираме правилата на ЕВРОПЕЙСКАТА ПРАВОВА ДЪРЖАВА представена най- добре в най-развитите европейски страни от северна средна Европа и ясно казваме, че като дойдем на власт със законодателно мнозинство в НС, за което се борим, първото нещо ще изградим ПРАВОВА ДЪРЖАВА по образец на тяхната, която по естествен начин ще ликвидира олигархията, извърши ново справедливо разпределение на собствеността в икономиката, ще създаде нов неподкупен и некорумпиран политически елит, ще накаже всички приватизационни и концесионни крадци, заедно с помагалите им държавници, до сега, конфискува и и ще ги заврем в паница. Това го няма в приказката за стъблата на Смирненски и това е нашата гаранция.

Румене, след като имате фирма правеща над 5% БВП на България ( около 1,5 милиарда лева) , значи сте едър частен собственик и отсега държим да ви предупредим, че според правилата на европейската правова държава, заложени в нашата докрина, ще трябва да си покажете публично и черно на бяло произхода на началния си капитал и какви пари въртите и перете и ако честно сте направили бизнеса си без приватизационна кражба на държавно имущество, ще останете, но ако се намери 1 съмнение против, ще ви бъде национализиран бизнеса според горната доктрина ;)
От това се страхуват всички партиии в НС, защото всички са членове на олигархичната шайка и участвали във всякакви приватизационни престъпления с държавно имущество ;)

Също, от едър капитал пари не взимаме, издържаме се само от членски внос. Също на едър частен бизнес не помагаме, а само на малкия  и среден бизнес, който е част от средната класа- наш естествен класов субект. Ние не сме неолиберална партия ,нямаме общо с едрия бизнес, а с 99% беден и ограбван от едрия( олигарихичен) бизнес народ
Отговор | Цитиране | Цитиране

Реклами от Google