Joomla Templates Mobile by About Justhost
Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

КЪМ БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА И У НАС!

Много милиони българи, пръснати по целия свят живеят само с една идея в сърцата си-БЪЛГАРИЯ.
Нашата България загива и се намира в най-голямата си национална катастрофа в най-новата си история. 
Шепа политически бандити, оцветени в различни цветове- червени, сини, жълти, турскосини и…прегърнали се с организираната престъпност и обединени в олигархия, вече  над 20 години ограбват България и изсмукват кръвта на народа й, направиха го най-бедния в Европа, спират завръщането на емиграцията в Родината, станалата вече над 2 милиона.

За да оцелее,  България се нуждае от ВРЪЩАНЕ НА ЗАГРАБЕНОТО И ПРОМЯНА- с пълна смяна на настоящето политическо  статукво и ускорен курс към мащабни  РЕФОРМИ в името и бъдещето й. Това не беше възможно до сега поради липса на реална опозиция срещу установеното през прехода порочно статукво.

ОПАСНОСТ!!! В момента олигархията е започнала мащабна битка за спасението си от наддигащия се народен гняв, като се окопава и мимикрира чрез свои верни слуги в нови "партии" и "критикари", които говорят "верни неща", но не предлагат решения, нито има наказани.  БСП продължава старата си практика от прехода да ражда нови и "непознати" отрочета. Напълнила е листата на регистрираните партии за парламентарните избори на 5 юли с нови рожби.

Целта е да се отнемат гласове за новите олигархични мимикрии от очертаващото се огромно мнозинство"недоволни" и негласували избиратели в  Евро и Парламентарни избори и да се "разсее"  единството на "недоволните".

А на тези които говорят, че ако не гласуваме за този или онзи от опозицията, то ще докараме пак БСП и ДПС на власт, ние ви казваме, че това не е правилно мислене при това съотношение на силите -всички стари партии с олигархично мафиотска същност.  
Същото се отнася и за цялата  "опозиция"- ГЕРБ, АТАКА, "синята мъгла", РЗС и прочее.
ШАХМАТНАТА ИГРА: Гласуваш за ГЕРБ получаваш БСП + ДПС( ГЕРБ е олигархичната щафета на БСП, зад която дискредитиралата се  във властта-БСП смята да се скрие и продължи управлението си ), Гласуваш за РЗС получаваш БСП + ДПС( защото Яне работи прилежно за някои олигарси,  не може да управлява с  получени 4-15 % само, трябва да се коалира с някой а това ще бъде най-голямата очакваща се отново да спечели коалиция- БСП +ДПС) ; гласуваш за "синята коалиция", пак получаваш БСП + ДПС, защото тя няма да получи повече от 10% ; гласуваш за АТАКА пак получаваш БСП+ ДПС, защото АТАКА няма да вземе повече от 16% и трябва да се коалира с някой или няма да създаде самостоятелно управление, нито може да бъде реална опозиция в НС.

При всички случай ЕДИН МОШЕННИК ЩЕ БЪДЕ ЗАМЕНЕН С ДРУГ
при липсата сега на нова и истинска опозиционна сила.
ВНИМАНИЕ !!!Поради липса на нова политическа алтернатива ние ви призоваваме към НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ в двата изборни дни, като зачекнете цялата бюлетина( недействителна) или НЕ гласувате въобще. Ако мислите, че недействителната бюлетина може да бъде заменена с действителна, понеже комисиите са съставени от представители на участващите в изборите партии, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ВЪОБЩЕ! На българинът му остана единственото неограбено нещо в прехода- неговия глас! Не си давайте гласа един мошеник да бъде заменен с друг! 

Нужно е прякото отпадане на сегашните политически сили от управлението!

Всички да гласуваме но с "НЕ"!!! Това ще е първата заявка към света,че ние,българският народ казваме НЕ на системата, която вече 20 години ни съсипва и по недвусмислен начин показваме, че така наредени фигури на политическата дъска гарантират единствено просперитет на олигархиите от всички БСП олигархични клонинги, мизерия и гибел за народа, икономическо и политическо заробване и служене на чужди интереси,обезбългаряване и обезличаване на нацията и ограбване бъдещето на България и нейните потомци!
Нашето НЕ е само първата крачка!!!!

Не можем да спечелим като народ ако не покажем по недвусмислен начин, че не сме стадо бездушни овчици.
Нека светът да разбере,че България не са сегашните и политици, а нейния народ!

Бъдещето принадлежи само на политически сили с нови и чисти лица и с мощни идеи за бъдещето на България гледащи с десетилетия напред. За да се извърши пълна смяна на статуквото, трябва да родим истинска, идеологически силна, гражданска и масова опозиционна политическа сила, която да се изправи срещу старите партии и не ги допусне повече до политическата власт, като предизвика нови избори до 2 години, влезе мощно в НС с над 51% и там с мащабни реформи в името и бъдещето на България извърши пълна смяна на статуквото, като започне първо с ВРЪЩАНЕ НА ЗАГРАБЕНОТО през прехода.Тя трябва да е носител на нов обществен идеал, с нови, чисти  и открити лица, да предлага програма възможно най-близка до хората, гледаща в бъдещето на България с десетилетия напред и показва ясни решения как да  се извади страната от националната катастрофа, как да се нахрани народа й, как да върнем емиграцията като важен човешки ресурс за умираща България, как да станем богати като другите европейци.
ПРОМЯНАТА МОЖЕ ДА НАПРАВИ САМО НОВА ОПОЗИЦИОННА СИЛНА ПОЛИТИЧЕСКА АЛТЕРНАТИНА, толкова силно идеологически и програмно въоръжена, че да грабне сърцето на българския избирател, който да гласува МАСОВО за нея и тя влезе с не по-малко от 51% в НС. Тя трябва да се стреми и постави МАКСИМУМ задача да влезе с не по-малко от 51%, защото в противен случай НЕ може да състави самостоятелно правителство и НЕ може да извърши промените при наличието на старите олигархични- мафиотски партии в НС.
За това "Идея за България" не е създатела партия до сега, макар над 5 години е работила над идеология и далеко перспективна програма за бъдещето на България, предназначена за нова политическа сила и ползваща най-прогресивния опит на Европа. 
Ние искаме партията и да бъде ИДЕЙНО-СИЛНА И МАСОВА, за това се иска "узряване на народа" И ПОВДИГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНОТО МУ СЪЗНАНИЕ, а от своя страна тази партия трябва да изпълни обещаната пред народа си програма и има възможност да я изпълни само ако влезе най-малко с 51% в НС.
 
НО, ако се стегнем като народ, може да създадем тази политическа сила и правителство в сянка и няма в политическата история на човечеството правителство, което да е устояло повече от 100 дни на власт при наличието на СИЛНА ОПОЗИЦИЯ, макар и вън от парламента.


Ако новия Парламент избран с 28-30 % , това е един нестабилния парламент, макар да е легитимен според местното законодателство и в очите на Европа, която приема местното законодателство.
Въпреки това ниската активност на населението означава и друго- НЕДОВЕРИЕ и ще накара Европа подозрително да гледа на новото българско правителство. А, ако се появи нова силна опозиционна сила, макар и вън от парламента, с голяма подкрепа на народа си, това правителство и парламент няма да се задържи и 100 дни- такива примери има постоянно в политически живот на Човечеството.

Политическото движение "Идея за България", макар да е само гражданско движение предлага на всички българи по света и у нас решения и алтернативни пътища за промяна и възнамерява скоро ЗАЕДНО С ВСИЧКИ ВАС да поеме пътя към създаване на СИЛНА ОПОЗИЦИОННА СИЛА срещу статуквото  и ПРАВИТЕЛСТВО В СЯНКА срещу очертаващия се нов олигархичен Парламент и неговото правителство, с цел до 2 години максимум да се тръгне към нови парламентарни избори. 

Няма опасност по цивилизационен  или военен път от "ново турско робство",  с чиито заплахи си си служи безидейната АТАКА за привличане на гласове. АТАКА не е нито политическа алтенатива, нито българска партия, нито изповядва правилно "българския национализъм"
Единствената заплаха е безразборното приемане на икономически инвестиции от Турция , което са вършили всички правителства до сега в прехода! НО, ако нашето правителство в сянка постави цялата инвестиционната политика на официалното правителство под мониторинг и тръби силно за всяка негова крачка, ще предотвратяваме тази опасност.
 
"Идея за България" призована  ДА СЕ ОБЕДИНИМ под общата идея за спасението на Родината и родим ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ, за да изметем еднородното от всички цветове партийно шкарто в българския парламент, прилежно работещо за роденото най-уродливото явление в прехода-олигархия!

Стига вече "имитация" на демокрация! 

Помогни си сам, да ти помогне и господ! 

Ние сме оптимисти и Ви призоваваме към вяра и оптимизъм!

Честни и родолюбиви българи, не се страхувайте, елате при нас! ЗАЕДНО да намерим пътища и начини и спасим Родината си!


Конкретни стъпки за създаването на новата политическа опозиционна сила ще покажем скоро в настоящия сайт, който е същевременно офис на Движението и място за срещи на българите от цял свят.
Дискусирайте с нас ТУК !
 
Ваша Идея за България

24 май 2009 г.

 

Добавете коментар


Реклами от Google