Joomla Templates Mobile by About Justhost

BaiGanioEU
България може да е географски в Европа, но духовно е вън от нея, защото обществото и не изповядва нейните ценности. От 70-те години връхни ценности на Европа са РЕАЛНАТА ДЕМОКРАЦИЯ И ПРАВОВА ДЪРЖАВА. Те са направили западняците богати, донесли са им 15 пъти по висок жизнен стандарт от българите сега.
Да виждате такова чудо в България? От 70-те години, откак България се управлява от все от комунисти, не се виждат никакви наченки на демокрация и правова държава. За това си оставаме най слабо развитата демокрация в Европа, без изгледи за правова държава, с управляваща олигархична посткомунистическа мафия от мутрясали дребни и нищожни хорица самоназовали се "политици", неуки и невежи окрали ни и направили най бедната държава в Европа.
Нима днешна България в това жалко състояние може да се нарече“европейска“? Тя дори и за африканска не може да става. Африка вече има по-висок жизнен стандарт от България.
Отговорът ми е - да се равняваме по западноевропейците, да възприемем тяхната реална демокрация, правова държава и цивилизационни норми на живот, за да станем богати като тях.
Няма друг път за България, ако иска да бъде "европейска"!
Съзнанието вече го имаме, остава само да свалим този посткомунистически олигархичен елит от власт и отнемем властта и парите на държавата от ръцете им. Това може да стане само с обединения вот на 3 те милиона българи, които от 20 години не гласуват в изборите за старите партии и отричат тяхното мутростатукво.

Някои пишат, че ще бъде трудно да свалим посткомунистическите олигархични кланове / фамилии, те няма да дадат лесто кокъла.
Според нас трудно ще бъде само ако сме под мишницата на Путин в неговия втори СССР- Евразийския съюз. Но ние не сме там, а сме членове на най-демократичния съюз в света ЕС издигнал демокрацията и правовата държава на най висок пиедестал, зачитащ самоопределението на народите -членки, немесещ се във вътрешните работи на държавите, уважаващ вътрешния избор на народите. Той е о управляван от най развитите европейски страни упражняващи реална демокрация и правова държава.
Европа добре знае, че се управляваме от посткомунистическа мафия, но тя не може да я свали, а това трябва да бъде дело само на българския избирател. Ако българският народ съумее да направи своя партия , както направи съседка Гърция „ Сириза“- "партията на народа" като със „Сириза“ гръцкия народ спечели два пъти парламентарните избори 2015 г , под нейния флаг обедини 3-те милиона българи , с тях спечели изборите, те ще бъдат признати от ЕС и цяла Европа ще го подкрепи.
Такава партия изгражда ДРД "Идея за България" във своите интернетни страници под формата на всенародно антиолигархично Движение. Същественото е, че нейната идеология "за реална демокрация,правова и социална държава България“ е заимствана от най-развитите европейски страни управляващи ЕС.
Ето защо ние от сега сме спечелили симпатиите на Европа и ЕС!

Коментар на Идея за България
6 януари 2017 г.

Добавете коментар


Реклами от Google