Joomla Templates Mobile by About Justhost

Ninova Radev
На президентските и парламентарни избори на 14 ноември, за властта се биеха двата най големи олигархични клана- на БСП (с 36 руско-български олигарси) и ГЕРБ( само с един олигарх-Бойко Борисов), за може техните олигарси да се доберат до крайната цел- 18 милиарда евро,

които ЕС дава на България за преодоляване на последиците от пандемията и развитие на икономиката.
Успя да победи БСП, като създаде нова партийна коалиция“Продължаваме промяната“ (ПП), с която спечели властта чрез манипулиран вот в ЦИК (Централна избирателна комисия).
Коалиция ПП( Продължаваме промяната)
е изкуствено създадена партия на олигарсите на БСП и Радев. Тя беше изкуствено вкарана в Парламента, понеже ЦИК се държеше от БСП/Радев и те дадоха на ПП няколко стотици хиляди „мъртви души“ да я направят първа партия, с цел БСП да се скрие зад нея и продължи да управлява България. Бъдете сигурни в тази схема, всички бъдещи министри в новото правителство на ПП ще бъдат от БСП.

БСП не смее да управлява открито, тя има много лош имидж както вътре ,така и вън от България. Народът я мрази , защото я намира за „мозъка на бандитския преход“, а Брюксел я смята заедно с нейния президент за "троянския кон на Путин в ЕС".

Така се манипулират изборите само в две други държави- Русия и Турция, но и двете не са членки на ЕС, нито се считат за "европейски" и "демократични" страни.

Двете партии БСП и ГЕРБ са еднакви като сиамските близнаци, произлизат от последния елит на БКП, захранени са с капиталите на първата олигархична капиталова групировка Мултигруп, с която последния елит на БКП, променил името на БКП с БСП, заграби цялата стара държавна социалистическа собственост.

От Мултигруп излязоха всички олигарси на България, 2:3 от капиталите на Мултигруп дойдоха от Русия, за това и българските олигарси се обединиха с руските олигарси и заедно завладяха българската икономика.
В това съдружие руските олигарси са по силните и ръководят българските, защото един руски олигарх притежава най малко 20 милиарда евро богатство, а българския олигарх най много 1 милиард.
Руските олигарси изнасят всичките си печалби в данъчни убежища, без да инвестират нито цент в българската икономика.

Олигарсите и техните политици са престъпници без морал, защото са заграбили икономиката на България по най престъпни и криминални начини, които правовата държава на Европа не познава и не би позволила.
България от 77 години с непрекъснато управление на комунистите, няма независима съдебна система( няма и правова държава),
която да се бори с корупцията и олигархията, народът ни не знае какво е „правова държава“, руско-български олигарси владеят всички медии, всички хуманитарни факултети и не позволяват да се говори за европейската правова и социална държава, за трансформацията на комунистите от "борци срещу капитализма" в едри неолиберални капиталисти- олигарси и мултимилионери, за неолиберализъм и за политическите събития в света и източна Европа в последните 35 години.


Технологията на изборните фалшификации

В избирателния списък от 20 години партиите държат съзнателно над 1 милион "мъртви души"( предимно на умрели хора), с които партиите оглавяващи ЦИК променят крайните числа в своя полза, променят и избирателната активност, и целия вот на българските избиратели. Фалшифицирането на изборните резултати става в ЦИК и за това помага политическия избор на ЦИК, избирана от от парламентарно представените партии, като партията с най голяма квота в НС оглавява ЦИК.
Така беше и в старата тоталитарна комунистическа държава където имаше една единствена партия БКП и в Политбюро на ЦК на БКП се извършваше сборуването на резултатите, като винаги се излизаше с един и същ резултат“99% за БКП“.
С падането на комунистическите режими 1989 г и тръгване по пътя на демокрацията, 1990 г. комунистите на двете първи парии БКП и СДС съставиха новата демократична конституция и нов демократичен избирателен кодекс. И двете бяха пълно повторение на старата тодорживковска конституция и стария избирателен кодекс. Политбюро на ЦИК на БКП бе трансформирано в ЦИК( Централна избирателна комисия) и тя продължи да се избира на партийния принцип като най голямата партия в НС оглавява ЦИК.
По закон в ЦИК се върши сборуване на крайните резултати от протоколите на местните секции и ЦИК изнася тези резултати. Сборуването става със специален софтуер. Мъртвите души се наливат в софтуерната програма по команда на партията оглавяваща ЦИК и по политически поръчки на партиите, като по този начин се манипулират крайните резултати. В избирателния кодекс не е посочено как се избира IT фирма, която работи със софтуера, никой не знае нейното име, ЦИК работи „на тъмно“, външни наблюдатели не се допускат.
Предполага се, че със софтуера работи СРС „Специално разузнавателни средства“ към ГДБОП, която заедно със ДАНС съставляват нашата национална сигурност. ГДБОП и ДАНС продължават като времето на комунизма да се намират под мишницата на управляващата партия и техните служители да работят за партията на власт. Знае се, че до 2009 година ДАНС и ГБДОП се намираха под мишницата на БСП, след 2009 година отидоха под мишницата на Борисов, а след падането на Борисов те влязоха под мишницата на президента Румен Радев.
Тук ще отворя скоба, с която ще кажа, че в законодателството на ЕС се отрича както политическата зависимост на съдебната система, така и на избирателната система, т.е отречено е партиите да правят изборите и ЦИК да се избира от политическите партии. Освен това ЕС зове за прозрачни избори, което го няма у нас.
Изборите в развитите европейски държави, ръководещи EС се правят не от политически избрана ЦИК, а от постоянен орган от държавни служители, под зоркото око на независимата съдебна система.
Действащите от 1990 година у нас конституция и избирателен кодекс, продължават да не са синхронизирани със законодателството на ЕС и никоя партия няма желание да ги синхронизира.
След изборите на 11 юли тази година, ЦИК попадна в ръцете на БСП и тя повтори измамите на ГЕРБ като фалшифицира както президентските, така и парламентарните избори.
До 2009 година БСП държеше ЦИК( заедно с ДПС) и държаха съзнателно 1,5 милиона мъртви души в избирателния списък( предимно на умрели хора), като с тях са фалшифицирали изборите.
След 2009 година Борисов завзе властта и фалшифицира в полза на ГЕРБ всички парламентарни и общински избори пак с помощта на 1,5 милиона мъртви души в избирателния списък.
След първите парламентарни избори април 2021 година ЦИК премина в ръцете на БКП/Радев и двете служебни правителства на Радев фалшифицираха изборите в полза на БСП и нейните отрочета -ПП, ИТН, Възраждане.
Партиите до 2021 година по взаимно съгласие държаха технологията на фалшификациите с мъртвите души в пълна тайна и манипулираха хората с други факти, например за подменени или преправени протоколи от местните секции по пътя към РИК и ЦИК и т.н.  Когато Бойко Борисов падна от власт 2021 година и стана фалшива опозиция на БСП в Парламента, в старанието си да разобличи Радев, направи изявление публикувано в сайта на ГЕРБ „TRIBUNE“ ТУК . В него той се открехна и заговори за евентуално манипулиране на изборните резултати от ЦИК с бъркане в софтуера.
Но хитрия Борисов не издава изцяло тайната за мъртвите души, нито тайната коя е „IT фирмата и как тя работи със софтуера“, защото добре знае, че с тях е фалшифицирал изборите в декадата на своето управление и БСП сега използва неговия опит.

Няма да видите фалшификации на изборите в страна членка на ЕС, пък и подобни фалшификации са криминализирани в законодателството на ЕС.


В изборите на 14 ноември бе извършен РУСОФИЛСКИ ПРЕВРАТ с катастрофални последици за България!
С помощта на ЦИК , БСП сега успя да вкара 4 свои партии в парламента- ПП , ИТН на Слави Трифонов, БСП и руската партия на Путин“Възраждане“, с тях БСП възнамерява да прави правителствена коалиция.
Вероятно и "Демократична България" на Костов също ще се присъедини към правителствената коалиция, защото  са част от неолибералното олигархично статукво на България с олихарси около Костови и не случайно част от избирателите и гласуваха за ПП.

За президент ще бъде избран представителя на БСП Румен Радев, който ще насочи външната и вътрешна политика на България към Москва, българската национална сигурност ще бъде предадена в ръцете на КГБ, Путин и неговите олигарси ще започнат открито да управляват не само икономиката на България, но и външната и вътрешна политика, ще се стремят да я изкарат от ЕС и да я вкарат в Путиноватия Евразийски съюз, за да стане окончателно дъвка в устата на руската олигархия.

Впрочем, руските капитали изцяло владеят икономиката на бившите комунистически страни от източна Европа- Унгария, Полша, България, Македония, Сърбия, Прибалтиката, чрез които Путин открито или задкулисно направлява тяхната външна и вътрешна политика, цели тези страни да подбиват и разединяват ЕС, с цел да срути ЕС, както сега прави заедно с Лукашенко.

Резултата от фалшифицираните избори бетонира статуквото на нашите бандитски партии и вкарва в БГ парламент само шкартото на обществото, хора които не са избирани от българските избиратели, но наречени „народни избраници“. Състава на последното 47-мо народно събрание е върха на всичко до сега, то се напълни с измета на обществото ни: крадци – приватизатори, мутри от организираната престъпност, съветски генерали с натовски пагони и американски военни дипломи, червени съветници от тоталитарно време, американски финансови юпита водещи неолиберална политика за тъпчене гушите на банките и олигархията с парите на данъкоплатците, обикновени кариеристи и лапачи гледащи да докопат парчета от някоя олигархична трапеза, руската посткомунистическа мафия водеща антипандемична антиваксърска хибридна война срещу ЕС( и България)...широко амплоа. И почти всички бивши комунистически кадри или кадри на БСП. Върши се реставрация на комунизма в мутро-капиталистически дрешки.
Нашите депутати са огледалното лице на нашата пропаднала политическа система от партии - всички престъпни, с огромни прегрешения във властта или излезли директно от организираната престъпност.По този начин, с фалшифицирането на изборите, властта се дава на мафията и тя чрез нея продължава да ограбва народа и държавата и, да го държи най- бедния в ЕС.

Българският народ трябва да намери сили да спре фалшификациите на изборите в ЦИК, защото в противен случай България няма бъдеще, а остава в ръцете на олигархията, която ще го мачка докато изчезне от географската карта на Европа. Българите не трябва да се примиряват със сегашната си робска на мафията съдба, а да поведат битка за разобличаването на изборните фалшификации в европейски и световен мащаб.
Един от начините е, да се използва законодателството на ЕС и да се започне наказателна процедура в Европейски съд за фалшифициране на изборите, те да бъдат разобличени и анулирани. 
По такъв начин ще бъдат разобличени всички избори в нашия бандитски преход и техните извършители- политиците. Света ще види лицето на нашата посткомунистическа мафия, спретнала ни бандитския преход, ограбила България и я докарала до клоаката на Европа.

В сегашното НС отново няма опозиция срещу статуквото, само представители на двата най големи мафиотски клана БСП (ИТН,Възраждане, ДБ) и ГЕРБ(ДПС), еднакви като сиамските близнаци, водещи проформа опозиционерска битка за кокала- т. е за властта, понеже тя им отваря вратите към държавната хазна, за да бъркат дълбоко в нея и си пълнят гушите. Истинската опозиция трябва да се бори срещу настоящето неолиберално олигархично капиталистическо статукво, да се стреми да го срути, за да ликвидира неговия продукт олигархията.

Такава опозиция се явява ДРД „Идея за България“ макар и вън от парламента. Ние сега градим своята партия НАРОД СРЕЩУ ОЛИГАРХИЯ, с нея смятаме да влезем в парламента С МНОЗИНСТВО, веднага да изградим ПРАВОВА ДЪРЖАВА и с нея да срутим настоящето мутростатукво и
ликвидираме олигархията.
С учредителната декларация на НАРОД СРЕЩУ ОЛИГАРХИЯ , ще прочетете в главния сайт на Движението, на този линк, натиснете УЧРЕДИТЕЛНА ДЕКЛАРАЦИЯ НА ПАРТИЯ 'НАРОД СРЕЩУ ОЛИГАРХИЯ'.

Автор
Дора Апостолова- учредител и ръководител на ДРД“Идея за България“

21 ноември 2021 година

Прочетете >>>
Президентски избори в България. Какво не ви казват сервилните на статуквото статистически агенции?

Добавете коментар


Реклами от Google